Concert de bandes de música al Teatre PrincipalEl Teatre Principal de Palma ha estat l'escenari del primer dels quatre concerts de bandes de música programats pel Consell de Mallorca amb motiu de la Diada.

El conseller de Presidència, Cosme Bonet, ha assistit a aquest primer concert de "Bandes per la Diada" que ha organitzat el Consell de Mallorca juntament amb la Federació de Bandes Musicals de les Balears per aquest diumenge 21 i el pròxim 28.

En aquest primer concert al Teatre Principal han participa la Banda de Lira Esporlerina, la Banda de Música d'Alcúdia, la Banda de Música de Ses Salines i la Banda Simfònica de les Illes Balears. Aquesta horabaixa es celebra a les 18.00 hores el segon concert a l'Auditori de Porreres amb l'actuació de la Unió Musical Inquera, la Banda de Música de Montuïri, la banda de Música Jovent i la banda de Música de Pollença.

Durant els quatre dies hi participen més de 600 músics, 13 directors i un total de 15 bandes musicals de Mallorca. Tots els concerts són gratuïts