PREMIS MALLORCA DE NARRATIVA JUVENIL

El proper dimarts, dia 9 de setembre, finalitza el termini de presentació d’originals d’aquesta nova modalitat dels Premis Mallorca
El Consell de Mallorca convoca anualment, des de 2005, els Premis Mallorca de creació literària de narrativa i poesia. Enguany la institució insular hi ha incorporat una nova modalitat, la de narrativa juvenil, el termini de presentació de la qual finalitza el proper dimarts, dia 9 de setembre. Les modalitats de narrativa i poesia tenen una dotació de 70.000 € i 10.000 € respectivament, i la de narrativa juvenil està dotada amb 10.000 €.

L’acte de lliurament dels Premis Mallorca de creació literària tindrà lloc durant aquesta tardor al Teatre Principal de Palma i es farà coincidir, com ja es va fer la passada edició, amb el lliurament del Premi Teatre Principal de texts dramàtics.

El passat dia 2 de juliol va finalitzar el termini de presentació d’originals als Premis Mallorca de les modalitats de narrativa i de poesia, als quals s’han presentat 19 i 37 obres, respectivament. Enguany el jurat del Premi Mallorca de narrativa està compost per Joan Mas i Vives, que el presideix, Pilar Arnau, Mercè Ibarz, Miquel López Crespí i Josep Piera; el de poesia, el componen Miquel Bezares, que n’és el president, Josep Lluís Aguiló, Maria Fullana, Marta Pessarrodona i Antoni Vidal Ferrando, i el de narrativa juvenil, Catalina Valriu, que n’és la presidenta, Manuel Joan i Arinyó, Iolanda Bonet, Elisabet Abeyà i Emili Teixidor.