Premis LA GOTA D'OLI DE MALLORCA


Premis La Gota d’Oli de Mallorca
El Consell de Mallorca i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen de Mallorca han premiat, a la tercera edició dels Premis "La gota d'oli de Mallorca", a deu dones lligades a l’àmbit de l’empresa
Las guardonades, Cortana, María José Hidalgo, Bàrbara Mesquida, Carmen Planas, Margalida Ramis, Rosa Regi, Carmen Riu, Carme Serra, Sybilla i Paola Veliz, rebran cada mes una ampolla d’oli i així mantindran el compromís de difondre la qualitat de l’Oli de Mallorca”. I és que amb aquests premis l’objectiu final és continuar donant a conèixer les extraordinàries característiques culinàries, gastronòmiques i nutricionals del producte.

La presidenta ha destacat en la seva intervenció la feina que desenvolupa el Consell Regulador de promoció i de protecció dels productors d’oli de Mallorca. La matèria és de primera, ha dit Armengol, per això l’oli és d’alta qualitat i perquè s’ha apostat per la modernització i la millora de les tècniques de producció. La presidenta ha apuntat que des de el Consell de Mallorca es potenciarà al màxim el suport i col·laboració en la manufactura i promoció dels productes fets aquí.

Francina Armengol, també ha destacat la importància que suposa el manteniment del cultiu de les oliveres tant pel paisatge autòcton com per l’economia de l’Illa.

Després de l’acte de lliurament de premis, el nombrós públic assistent ha pogut degustar 10 plats elaborats amb oli de Mallorca.