Proves d’accés als Cors del Teatre Principal

El Teatre Principal ha organitzat, com cada any, les proves d’accés per a tots aquells interessats en formar part dels diferents cors del teatre, tant per el titular com per els filials
Les proves per poder entrar al Cor del Teatre Principal seran el divendres 19 i 26 de setembre a les 19 hores i el dissabte 20 i 27 a les 10 hores. El requisit per entrar en aquesta formació és tenir, al manco, 18 anys.

Els cors filials, és a dir els Petitons, Infantil i Juvenil, faran les seves proves els dissabtes 20 i 27 de setembre, a partir de les 10 hores. L’edat mínima per entrar en el Cor dels Petitons és de cinc anys.

Totes les proves es faran al mateix Teatre Principal i l’entrada es farà per la Costa del Teatre. Els interessats han de dur una fotografia carnet i els major de 18 anys, el Document Nacional d’Identitat.

Per una altra banda, el Teatre Principal està preparant els actes per celebrar el XXV aniversari de la fundació del Cor. Per això vol convidar a tots aquells cantaires que un moment o altre van ser membres del Cor a participar en el concert commemoratiu que tindrà lloc el dissabte 25 d’octubre. Els interessats en tornar cantar amb el Cor del Teatre Principal en aquesta data tan assenyalada han de telefonar al 971 21 96 95.