"El Rei Jaume I" es va presentar ahir a Andratx.


Joana Lluïsa Mascaró va presentar ahir, juntament amb el batle d’Andratx, Francesc Femeninas i la professora Caterina Valriu i l’historiador Tomas Vibot, el llibre ”El rei Jaume I: un heroi històric, un heroi de llegenda”. El volum, editat per l’editorial Olañeta i el Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca va ser presentat en el marc dels actes prevists pel consistori andritxol per conmemorar el vuit-cents aniversari del naixement del rei en Jaume. A la presentació també hi assistí la regidora de Cultura i Política Lingüística d’Andratx, Antonia Ensenyat.

El programa d’actes de la “Ruta de la Conquesta” va arrencar ahir amb la presentació d’aquest llibre i continuà després amb el concert de Joan Manel “Cantata als poetes illencs de l’edat mitjana” a la clastra de Son Mas.

Els actes de celebració, centrats principalment en conferències i presentacions de llibres per donar a conèixer la figura del rei conqueridor, continuaran fins al dissabte dia 13, quan tindrà lloc l’excursió guiada per Pere Morey Servera i Gabriel Ensenyat, sota el títol “La ruta del conqueridor”.