Agenda Cultural del 27 al 30 de Setembre.

Dilluns 29 les 11.00 hores, al Teatre Principal. C. de la Riera, 2 de Palma, Sylvia Corbacho, assessora musical del Teatre Principal, i Carina Mora, directora musical de "Bastienne i Bastien", presentaran "Bastienne i Bastien", una comèdia musical que Mozart va escriure als 12 anys, i que el proper dimarts 30 de setembre es podrà veure a la Sala Petita del Teatre Principal a càrrec de l'Associació Cant i Expressió de les Illes Balears.

També dilluns, a les 10'30 hrs., a la Sala de premsa del Consell de Mallorca (C. Palau Reial, 1. Palma), la consellera de Joventut i Igualtat, Josefina Ramis, presentarà juntament amb la directora insular de Joventut, Divina Pastora Muñoz, i el president de Factoria de So, Pere Soler, la vuitena edició de Sa Rocketa Festival.

A les 12.00 el director insular de Cultura, Maties Garcias i la directora general de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Marta Prunes, presentaran a la Sala de premsa de la Misericòrdia (Plaça de l'Hospital, 4. Palma) el cicle de cinema de tardor, que tindrà lloc al Teatre Municipal de Palma.
ACTES DE LA DIADA DE MALLORCA

Dissabte 27 de setembre

A les 20.00 hores. Concert dedicat a Jaume I, amb la interpretació d'obres sobre la seva figura, entre les quals destaca "Jaume I, el Conqueridor", de Juan Gonzalo Gómez Deval.

Lloc: Teatre d'Alaró.

Diumenge 28 de setembre

A les 11.00 hores. Bandes per la Diada. Banda de Música de Cala d'Or, Banda de Música del Camp Rodó, Banda de Música de Felanitx, La Filarmònica Porrerenca.

Lloc: Auditori d'Alcúdia.

A les 18.00 hores. Bandes per la Diada. Banda de Música de Sa Pobla, Unió Musical de Marratxí, Banda de Música s'Almudaina.

Lloc: Teatre de Lloseta.

A les 18.00 hores. Concert dedicat a Jaume I, amb la intepretació d'obres sobre la seva figura,entre les quals destaca "Jaume I, el Conqueridor", de Juan Gonzalo Gómez Deval.

Lloc: Esglèsia de Ses Salines.