Festa dels Enamorats de Mallorca Fantàstica.

(Fuente: Cafeteria Cultural Mallorca Fantàstica)


Ja ens comencem a preparar per Sant Valentí, que és el dia dels enamorats. Falta gairebé un mes, però les coses ben fetes duen molta feina! Ja ho sabeu tots els que vareu participar en l'organització de la primera edició Festival Nacional de Fantasia, Ciència-Ficció i Terror MALLORCA FANTÀSTICA 2008! I doncs, una coseta tan senzilla com és una festa pels enamorats, no vegeu tot el carroportal de maldecaps que comporta! Manteleria, menú afrodisíac, adorns per les taules amb un piquet d'erotisme elegant, detallets com un magnífic còctel de benvinguda per les parelletes... per cert, esperem que s'animi qualque parella gay, que nosaltres sabem ben cert que l'amor no és un monopoli dels heterosexuals! Així que si n'hi ha que no han sortit encara de l'armari, que s'ho pensin d'aprofitar aquesta oportunitat, i si finalment decideixen sortir a temps, que vinguin a celebrar-ho a Mallorca Fantàstica!

El menú per aquest dia tindrà un preu per parella molt econòmic (que l'amor no topi amb la crisi!), i contindrà delicatessen com:

  1. Còctel de Benvinguda pels Enamorats: Champagne Cherry
  2. Suca-Mulla de Sopa Blanca Berlinesa
  3. Medallons de carn entatxonada amb guarnició de bolets exòtics
  4. Pastís de Tres Xocolates
Recordeu que les places són limitades, i heu de reservar amb antel·lació al 971 832 115! Si ens aviseu amb temps, tenim on col·locar la sogra (la mamà política, pels políticament correctes) :-)

Ah, ja podeu consultar online les bases pel Concurs de Postals de Nadal de 2009 de Mallorca Fantàstica, i que aquest cartell per la Festa dels Enamorats serveixi d'exemple del què es pot fer amb l'obra dels il·lustradors novells que es volen promocionar: enguany hem emprada una il·lustració de "Balearia Prodigiosa" de Joana Pol , que cedeix amb molt de gust per a publicitar aquest event de Mallorca Fantàstica i, de passada, publicitar la seva propera novel·la d'aventures èpico-romàntiques, en la que encara hi fa feina i que publicarà amb l'editorial Mallorca Fantàstica Editors, si tot va bé i la crisi ens perdona...