“El Principito” arriba a Mallorca.El conseller Bonet ha presentat amb dos dels actors protagonistes l’adaptació de l’obra de Saint-Exupéry que la companyia de teatre “Come y Calla” posarà en escena a l’Auditòrium aquest cap de setmana.
El conseller de Presidència, Cosme Bonet, ha presentat avui amb els actors Pep Munné i Itziar Miranda l’adaptació de la conegudíssima obra d’Antoine de Saint-Exupéry.

Dirigida per Pablo Ramos Escola, parla de temes tan profunds com l’amistat, l’amor o el sentit de la vida, des del prisma de la mirada pura, innocent i sàvia d’un al·lot. Aquest muntatge ha recorregut els principals escenaris del país recollint les millors crítiques per la seva escenografia, pròpia dels millors musicals, i per la gran interpretació dels actors que convida a l’espectador —en paraules del director— a mirar amb els ulls d’un nin, amb el cor.

Tant Pep Munné com Itziar Miranda han coincidit en destacar que, tot i que l’obra està pensada per als adults, per recuperar aquesta mirada infantil que de vegades sembla perduda, són precisament els al·lots els que estableixen de seguida una complicitat absoluta amb la història, la qual cosa en fa un espectacle que tota la família pot gaudir i del qual es pot extreure algun coneixement. Amb una escenografia neta, pura i, en paraules de Pep Munné: “màgica”, “El Principito” pretén dur a l’espectador a l’època màgica i lliure de la infantesa en la qual tot el que era extraordinari semblava senzill i etern.

Així mateix, el conseller Bonet ha volgut destacar la importància de col·laborar en el projecte que aquesta companyia ha emprès amb Intermón Oxfam a Angola, un país que surt de tres dècades de guerra, treballant amb els seus al·lots per promoure l’educació, la cultura de la pau i del desenvolupament sostenible; i com el paper de les institucions en la difusió d’aquests valors és clau, ja que a través de les diferents manifestacions artístiques, també transmetem i reforçam valors, principis ètics i morals.

L'obra es representarà a l'Auditòrium el dissabte a les 20,00 hores i el diumenge a les 17,00 i a les 19,30 hores.