Presentat el llibre "Història de l'esplai a Mallorca" de Joan Sans

Presentat el llibre Història de l’esplai a Mallorca. El Consell ha col·laborat en aquesta edició feta amb motiu del 30è aniversari de la constitució de la Federació dels Grups d’Esplai de Mallorca
La consellera de Joventut i Igualtat, Josefina Ramis, ha assistit a la presentació del llibre Història de l’esplai a Mallorca: un trajecte creatiu d’educació en el lleure per als infants i joves, que s’ha dut a terme a la sala d’actes de La Misericòrdia. A l’acte també hi ha assistit en Tomeu Barceló de la Fundació Esplai de les Illes Balears, i Joan Sans, autor del llibre.

Aquest llibre s’ha publicat amb motiu del 30è aniversari de la Federació dels Grups d’Esplai de Mallorca (GDEM), organisme al qual el Departament de Joventut i Igualtat vol donar suport per la tasca que realitzen en favor dels joves illencs. En aquest sentit, la consellera Josefina Ramis ha agraït la feina que han dut a terme durant aquestes tres dècades des del GDEM, però també la realitzada per altres entitats o associacions dedicades a l’organització d’activitats d’oci adreçades als més petits.

El Departament de Joventut i Igualtat del Consell de Mallorca ha col·laborat en l’edició del llibre Història de l’esplai a Mallorca: un trajecte creatiu d’educació en el lleure per als infants i joves, editat amb el propòsit de recordar i exemplificar la importància que des dels seus inicis tenen els esplais de Mallorca per respondre a les inquietuds dels joves.