Èxit de públic a la Nit de l’Art a la Misericòrdia


La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol i la vicepresidenta i consellera de Cultura i Patrimoni, Joana Lluïsa Mascaró inauguraren ahir vespre les tres propostes artístiques que fins a final de mes ompliran els diferents espais del Centre Cultural la Misericòrdia
Un nombrós públic va celebrar ahir juntament amb el Consell de Mallorca la inauguració de la mostra “Noves presències 2008”, el projecte “Art Forana”, a proposta de les galeries de la part forana i també l’escultura de Joan Oliver.

L’art emergent dels joves artistes de les Illes Balears, a proposta de l’Associació de Galeristes Independents de les Illes Balears, sota el títol «Noves presències 2008» es va poder veure a la Capella, on la mostra romandrà exposada fins a finals de mes. Els deu participants d’aquesta mostra són: Svetla Georgieva (Galeria Marimon), Antoni Portas (Galeria Mediterrània), Pablo Caracuel (Galeria Can Janer), Javi Cadavieco (Centre d’Art La Real), Eva Planas (Joan Oliver “Maneu”), Luis G. Dubón (Galeria Gabriel Vanrell), Mateu Moragues (Galeries Bennàssar), Victòria García (SKL Galeria d’Art), Pere M. Botsmann (Espai d’Art Miquela Nicolau) i Sylvia Wolterman (Centre Cultural d’Andratx).

També els artistes i galeristes de la part forana trobaren ahir un espai per inaugurar a Palma les seves propostes artístiques. Els centres i artistes que hi participen són els següents: Centre Cultural d'Andratx (Andratx), Frederique Ninphius i Jordi Bernardo; Galeria Bennàssar (Pollença), Joan Peix, José Morea i Joan Barrantes; Can Janer (Inca), Pablo Caracuel i Fernando Servino; Galeria Marimon (Can Picafort), Diether Wolthoff; Espai Miquela Nicolau (Felanitx), Conxa Sampol, Rafel Bestard, Miquela Nicolau, Pedro Flores i Mariano Navares, i Galeria la Real (Palma), Doralice Solfa. A més a més, es va inaugurar també l’escultura “Bon Pastor” de Joan Oliver.

Durant la inauguració es va poder sentir també la música de S’Arrual Jazz Mort, que va fer un petit recorregut pels voltants del Centre Cultural la Misericòrdia per animar la vetlada.