Bandes per la Diada, concerts gratuïts.


Més de 600 músics de 15 bandes musicals participen als concerts que ha organitzat el Consell de Mallorca per als dies 21 i 28 d’aquest mes
Dins el programa d’actes de la Diada, el Consell de Mallorca ha organitzat, juntament amb la Federació de Bandes Musicals de les Balears, diferents concerts de bandes de música a Palma i a la part forana per aquest diumenge 21 i el pròxim 28.

Tal i com ha explicat el conseller de Presidència, Cosme Bonet, a la presentació d’aquest programa, les “Bandes per la Diada” vol ser una altre acte participatiu de la Diada tant per a la gent de Palma com de la part forana. Bonet ha recordat que en els quatre concerts programats hi participen més de 600 músics, 13 directors i un total de 15 bandes.

El president de la Federació de Bandes Musicals de Balears, Pep Clement, ha destacat els espais on se celebraran els concerts: el Teatre Principal, l’Auditori de Porreres, l’Auditori d’Alcúdia i el Teatre de Lloseta, que suposen més qualitat per als músics i els directors.
Clement ha recordat que el primer concert se celebrarà el proper diumenge 21 a les 11 del matí al Teatre Principal de Palma i hi participaran la Banda de Lira Esporlerina, la Banda de Música d’Alcúdia, la Banda de Música de Ses Salines i la Banda Simfònica de les Illes Balears.
El mateix dia 21, a les 18.00 hores, a l’Auditori de Porreres, se celebra el segon concert de bandes musicals amb l’actuació de la Unió musical Inquera, la banda de musica de Montuïri, la banda de música Jovent i la banda de música de Pollença.

El tercer concert tendrà lloc el proper diumenge 28, a les 11.00 hores, a l’Auditori d’Alcúdia, amb unes altres 4 bandes musicals: la Banda de Música de Cala d’Or, la Banda de Música de Camp Rodó, la Banda de Música de Felanitx i la Filharmònica Porrerenca. El darrer concert serà a les 18.00 hores, el mateix diumenge 28, al Teatre de Lloseta amb la participació de la Banda de Música de Sa Pobla, la Unió Musical de Marratxí i la Banda de Música de S’Almudaina. Tots els concerts són gratuïts